Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

BLT Algemene Informatie

Wat is BLT?

Ben je een millennial en wil je graag competitie spelen, maar liever niet trainen of in het weekend een wedstrijd spelen? Dan is de Busy Ladies Tuesday wel iets voor jou. De BLT staat voor gezellig en fanatiek hockeyen op dinsdagavond waarbij competitie en strijd wordt gecombineerd met de gezelligheid van het teamverband. We spelen nu met 7 teams ( bijna 100 dames!) in elftallen inclusief keeper, op dinsdagavond een onderlinge competitie.

Is het wel serieus?

Het uitgangspunt is dat het een gezellige, maar zeker ook serieuze competitie is waarbij we verwachten dat men deze competitie even volwaardig ziet als een zondagcompetitie en voor sommigen eventueel juist een aanvulling is op de zondagcompetitie. Het niveau is ca 2e/3e (res) klasse.

De BLT organisatie, is onderdeel van MHC Rosmalen en neemt de planning, organisatie en wedstrijdadministratie op zich.

Wat maakt het anders t.o.v. de reguliere competitie?

Het vindt plaats op dinsdagavond op een vast tijdstip. De wedstrijden vinden plaats van 20:15 tot 21:30. De wedstrijden worden altijd thuis gespeeld, op MHC Rosmalen, dus vaste reistijden en ook altijd de mogelijkheid voor een drankje na de wedstrijd met je eigen en de andere teams.

We spelen van begin september tot eind november en van begin maart tot halverwege of eind juni. Kortom, in de wei met goed weer en gewoon sinterklaas op zondag. En niet onbelangrijk, de planning valt buiten de schoolvakanties om!


Wat kost het?

Om goed verzekerd te zijn en gebruik te kunnen maken van de faciliteiten inclusief een goed keepers outfit per team, een bemande bar bedraagt de contributie voor het gehele jaar € 215,00 pp. Hiervoor speel je 24 wedstrijden Dat betekent dus dat je geen bardiensten of andere verplichtingen vanuit de club hoeft te vervullen. Wel vragen we een extra bijdrage van € 12,50 per jaar voor het regelen van scheidsrechters voor al onze wedstrijden.

Wil je meer weten?

Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur een mail naar [email protected] of bel of app naar Sabine Wilms 06 – 245 144 72.

Tot binnenkort!