Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Hoofdsponsor Rabobank

Growing a better world together

De Rabobank is een bank voor én door klanten. Als coöperatie voelen we ons sterk met onze klanten en leden verbonden en staan we midden in de samenleving. Daarom zetten we ons dagelijks in om de klant én zijn omgeving te versterken. Om samen de wereld beter en leefbaarder te maken. Dat noemen we: Growing a better world together.

Bankieren voor Nederland: werken aan een gezonde samenleving

Dagelijks vertrouwen in Nederland 6,5 miljoen particulieren en 800.000 bedrijven op onze diensten. Gaat het goed met hen, dan gaat het goed met Nederland en uiteindelijk ook met ons als bank. Daarom willen we zoveel mogelijk bijdragen aan welzijn en welvaart in Nederland. Door te werken aan de uitdagingen waar onze klanten en de samenleving de komende jaren voor staan.

Sterker door betrokken leden

Wat maakt de Rabobank als coöperatie ánders dan andere banken? Wij hebben geen aandeelhouders, maar leden. In plaats van dividend te betalen aan aandeelhouders, investeren we een deel van onze winst terug in de maatschappij. Met dit ‘coöperatief dividend’ steunen we lokale, landelijke en internationale projecten die anders niet mogelijk zouden zijn.

Wij geloven in de kracht van verenigingen

De Rabobank is al decennialang verbonden met het Nederlandse verenigingsleven. We geloven in hun kracht: verenigingen zijn het cement van onze maatschappij en van groot belang voor de toekomst. Daarom stelt de Rabobank het verenigingsleven centraal binnen sponsoring. We focussen ons niet alleen op financieel gebied en vrijwilligersinzet, maar ook op intensieve begeleiding aan verenigingen, stichtingen en clubs om verenigingsambities in te vullen. En op deze manier geven wij ook invulling aan het sponsorcontract bij MHC Rosmalen.


Contactgegevens

Hugo de Grootlaan 11
5223 LB ’s-Hertogenbosch
Nederland
Telefoon: (073) 699 50 00
Website: http://www.rabobank.nl/denbosch
Facebook: https://www.facebook.com/RabobankDenBosch
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/rabobank-'s-hertogenbosch-en-omstreken
Instagram: https://www.instagram.com/rabodenbosch/
Twitter: https://www.twitter.com/rabobank