Businessclub

1. Visie en aanbod

Om onze gezonde ambities waar te kunnen maken, hebben we een eigen Business Club. Deze heeft als doelstelling om met elkaar zoveel mogelijk waarde te creëren. Hoe we dat waarmaken en hoe u als zakelijke partner onderdeel kunt zijn van deze snelgroeiende Business Club, leest u in onze speciale flyer.

2. Leden Business Club

Ontmoet de leden van onze Business Club.

Hoofdsponsor:

Kledingsponsor:

Business Partners XXL:

Business Partners XL:

Business Partners:
3. Activiteiten Business Club
De Business Club organiseert diverse activiteiten.

Woensdag 13 november 2019: Champions Trophy of Wine, presentatie en proeverij samen met Albertus Wijnen, avondprogramma in ons clubhuis

Programma:
19.30 uur Ontvangst in het clubhuis
20.00 uur Welkom door Mark Brants
20.10 uur Neelsjan Albertus over wijnen, ondernemen en The Champions Trophy of Wine
21.00 uur Borrel
23.00 uur Afsluiting

Wilt u als introducé aanwezig zijn bij deze activiteit? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

4. Contact
Hebt u interesse om deel uit te maken van het snelgroeiende zakelijke netwerk van MHC Rosmalen? Of wilt u via MHC Rosmalen onze 1.350 leden en hun familieleden bereiken? Neem dan contact op met onze sponsorcommissie via [email protected]. We maken graag kennis met u en met uw wensen. We hopen u snel te ontmoeten.