Mini's Algemene Informatie

Minihockey bij MHC Rosmalen

MHC Rosmalen kent de afgelopen jaren een grote groei in het aantal jeugdleden. Dit seizoen is het aantal leden dat op zaterdag wedstrijden speelt zo groot dat de limiet van de veldcapaciteit echt bereikt is voor het huidige aantal jeugdteams. Omdat er op de zondagochtend nog wel voldoende veldcapaciteit was, zijn er sinds enige tijd zondagochtend trainingsteams voor meisjes en jongens (E-spelers en F-spelers) gestart.

Ondanks dit initiatief moeten er helaas ook komend jaar weer kinderen teleurgesteld worden, omdat er maar een beperkt aantal kinderen geplaatst kan worden. MHC Rosmalen heeft een plaatsingsbeleid geformuleerd voor de jongste jeugd. Dit beleid kun je terug lezen onder 'lidmaatschap'.

Voor informatie over het minihockey kun je contact opnemen met de technische commissie: [email protected].

Het inschrijfformulier kun je hier vinden.