Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
App

Teamsponsoring

Nieuws afbeelding 19-9
MHC Rosmalen is voor zoveel mogelijk teams op zoek naar sponsors. Ouders en andere ge├»nteresseerden kunnen zich melden als sponsor van een team bij Henk Huigens, door een mail naar [email protected]  te sturen. Sponsoring verloopt altijd via MHC Rosmalen, niet via SPORT2000 ROSMALEN.
Teams kunnen gesponsord worden met trainingspakken en/of hooded vesten, eventueel voorzien van reclame/logo. Om op de club één uniforme uitstraling te verkrijgen heeft MHC Rosmalen voor de eerste lijnteams trainingspakken en vesten geselecteerd van Reece (zie afbeeldingen hieronder). Deze zijn verkrijgbaar bij onze sponsor SPORT2000 Rosmalen. Voor de andere teams kan er een pak (ook van Reece) worden uitgekozen bij SPORT2000 Rosmalen. SPORT2000 Rosmalen kan de bedrukking van de pakken en de shirts verzorgen. Zij doen dit alleen met toestemming van het bestuur of sponsorcommissie van MHC Rosmalen. 
Om wildgroei binnen de vereniging te voorkomen, hebben wij wel een paar regels vastgesteld met betrekking tot deze teamsponsoring. Deze regels worden vanaf de start van het seizoen 2015/2016 gehanteerd. 
Lees op de site www.mhcr.nl het sponsorreglement