Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

MA1 en MB1 naar Super A en B competitie!

Nieuws afbeelding 18-10


Begin van dit seizoen hadden zowel meisjes A1 als B1 de eer om topklasse te mogen spelen.  Dat betekent bij de A- en B-jeugd, dat ze een  voorcompetitie spelen van 6 wedstrijden in een kleine poule met 3 andere (top)clubs uit district Zuid Nederland. Er waren 3 van dit soort zuidelijke poules. De winnaar in zo’n voorrondepoule plaatst zich direct voor de landelijke competitie, het allerhoogste jeugdniveau in Nederland. De tweede in de poule mag play-offs  spelen om alsnog landelijk te kunnen gaan spelen. De derde in de poule komt vanaf eind oktober in de Super A of Super B competitie. Dit is dus het op een na hoogste niveau, waarbij ook gespeeld wordt  tegen clubs uit alle districten van Nederland.  De laatste in de poule gaat vervolgens in de zuidelijke subtop spelen. 
MA1 en MB1 streefden naar een plek in de Super A/B competitie en dat is ook gelukt! Ze zijn beiden als 3e geëindigd en spelen zodoende op 29 oktober hun eerste wedstrijd in de nieuwe competitie, die tot het eind van het seizoen duurt. 
Als club zijn we hier heel erg trots op. We willen dan ook de meiden en de trainer-coaches heel hartelijk feliciteren met dit fantastische resultaat en veel succes toewensen in deze uitdagende klasse. Jullie hebben er al vanaf juni hard voor gewerkt, maar het eerste doel is daarmee bereikt. Top!

Bijlage