Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Zaalhockey 2016-2017

Nieuws afbeelding 9-11 De organisatie van het zaalhockey is alweer in volle gang. Alvast wat belangrijke info op een rij voor de teams die KNHB-competitie spelen.

 

Competitie

 


In de periode van zondag 4 december tot en zondag 19 februari wordt er in de weekenden competitie gespeeld (niet in de kerstvakantie, wel weekend 7/8 januari). Omstreeks half november is het wedstrijdschema bekend.

 


Trainingen

 


Vanaf zondag 20 november wordt er in de zaal getraind door de competitieteams. Het actuele trainingsschema is altijd zichtbaar op de website, onder het kopje zaalhockey, trainingsschema zaal. Het eerste gedeelte (tot aanvang competitie) is gepubliceerd.

 


Keepersclinic

 


Op zondag 20 november vindt er tussen 15:00 en 18:00 uur een keepersclinic in de Hazelaar plaats. De clinic wordt gegeven door Rutger Baeten en Thijs Lacquet. De keepers ontvangen hierover nog apart bericht.

 


Informatieavond

 


Op maandag 21 november is er om 19:30 een informatieavond over zaalhockey in het clubhuis. Harm Pollman en Yke van Hettema geven uitleg over de zaalhockeyregels, vervolgens wordt er praktische informatie over het zaalhockey verstrekt. De wedstrijdballen en een informatiemapje voor (trainer)coaches worden uitgedeeld.


Voor vragen kun je contact opnemen met de zaalhockeycommissie [email protected].


Inge Evers, Rolien Leenhouts, Sanne Postma en Angeline Lacquet
Bijlage