Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Algemeen

Beginnende hockeydames gezocht!

Nieuws afbeelding 7-1

MHC ROSMALEN ZOEKT BEGINNENDE HOCKEYDAMES

Nieuwe trimhockey groep van start na winterstop

Als je als ouder langs de lijn staat bij hockey van je dochter of zoon, kriebelt het wellicht om zelf ook te gaan hockeyen. Maar ja, je hebt geen ervaring. Dus helaas…. Bij MHC Rosmalen hebben ze juist wel plek voor onervaren hockeyers of beginnende spelers. Want dat is juist het doel van Trimhockey. Op verzoek start na de winterstop een extra trimhockeygroep voor dames bij MHC Rosmalen.

De trainingen zijn iedere maandagavond van 20.30 – 22.00 uur en starten vanaf 6 maart. De opbouw van de training is afgestemd op onervaren dames die graag willen leren hockeyen of beginnende hockeysters. Na verloop van tijd bestaat ook de mogelijkheid om wedstrijden tegen omliggende clubs te spelen. De gemiddelde leeftijd van de huidige trimgroep ligt rond de 40 jaar, maar een minimum- of maximumleeftijd is er niet. Het zijn intensieve trainingen, lekker in de buitenlucht. Met na afloop natuurlijk de evaluatie van de wedstrijd in de nieuwe kantine van de club. 

Interesse om te gaan hockeyen vanaf maart?
Meld je dan voor 30 januari aan via de contactpagina van MHC Rosmalen, en stuur een bericht aan Dorette Zwaans, coördinator Trimhockey.