Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Algemeen

Start trainingen na winterstop

Nieuws afbeelding 26-1
Start trainingen na winterstop

 

Wij willen onze teams hockeyend zo goed mogelijk faciliteren. Deze winterstop ligt onze prioriteit iets anders. We zijn druk bezig met de verbouwing van ons clubhuis. Een noodzakelijke ingreep die we goed, zorgvuldig en veilig laten uitvoeren. Op zaterdag 11 maart hopen we ons clubhuis zo compleet mogelijk gereed te hebben, zodat we hier allemaal weer jaren plezier van hebben.

Met het bouwteam zijn de volgende afspraken gemaakt over trainingen en oefenwedstrijden in aanloop naar de voorjaarscompetitie.

 

Trainingen
Vanaf zondag 19 februari hervatten we het volledige trainingsprogramma. Dan zijn de kleedruimtes en toiletten bruikbaar. Het kantinegedeelte blijft tot en met 10 maart gesloten.

 

Oefenwedstrijden
Tot 11 maart kunnen we niet de gastheer zijn die we als MHC Rosmalen graag voor bezoekende teams zijn. Tot en met 17 februari is het spelen van oefenwedstrijden echt onmogelijk. Vanaf 18 februari is dit niet gewenst. Het clubhuis blijft gesloten, alleen kleedkamers en toiletten zijn te gebruiken. We adviseren onze teams om oefenwedstrijden deze winterperiode zo veel mogelijk buiten Rosmalen te spelen. Wil je tussen 19 februari en 11 maart toch een oefenwedstrijd spelen in Rosmalen, vraag dit dan aan bij Harmen Spijkers.

 

Veiligheid
Met het bouwteam hebben we afgesproken dat we het complex weer voor iedereen moeten sluiten, als onze leden de spelregels niet naleven en de veiligheid bewust of onbewust in gevaar brengen.

We hopen iedereen hiermee volledig geïnformeerd te hebben en rekenen op ieders begrip en medewerking. Alvast heel veel succes met de voorbereiding op de lentecompetitie!

 

Bestuur MHC Rosmalen