Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Nieuwe opzet trainingsschema

Nieuws afbeelding 13-12
Het zijn dynamische tijden! Terwijl de specialisten vandaag overlegden in het Catshuis over nieuwe coronamaatregelen, boog onze TC zich over onze hockeyactiviteiten. Een uitdagende puzzel! 

Het was in eerste instantie de bedoeling om de competities met ingang van 10 januari 2021 weer te laten starten. Inmiddels heeft de KNHB geconcludeerd dat een herstart in de maand januari niet tot de mogelijkheden behoort. De KNHB -en dus ook MHC Rosmalen- bereidt zich daarom vanaf nu vooral voor op het tweede scenario. Dat zou starten met competities in februari 2021 betekenen.

Aangepast trainingsschema
Deze ontwikkelingen hebben ook invloed op de start van de trainingen na de winterstop. Het op 11 november aangekondigde trainingsschema is dan ook op basis van voortschrijdend inzicht aangepast. De nieuwe planning is als volgt:

JEUGDTEAMS
Prestatieteams:

Vanaf maandag 14 december 2020 1x trainen per week. Hierbij nemen we steeds de eerste training in de weekplanning.
Vanaf 1 januari 2021 gaan de prestatieteams  2x per week trainen.

Mini- en breedteteams:
Aanvang trainingen in week 1 (vanaf maandag 4 januari 2021).
Alle teams trainen 1x per week. Hierbij nemen we steeds de eerste training in de weekplanning.
Zodra bekend is wanneer competitie begint, starten we 2 weken voor aanvang van de competitie met 2x per week trainen voor mini- en breedteteams.
Zondagmini’s trainen gewoon op zondag maar dan op veld 5.

SENIORENTEAMS:

Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in groepjes met niet meer dan twee personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan.
Mocht je met je team willen trainen, leg dan vooraf je plan van aanpak met bijbehorende trainingsvormen ter goedkeuring voor aan Marc Lathouwers:  [email protected]. Je krijgt hier binnen 48 uur via e-mail een reactie op. 

ALGEMEEN
In verband met de geldende maatregelen is de club tijdens het weekend gesloten en is het niet toegestaan om buiten trainingstijden op het complex aanwezig te zijn. Tot nader order is er geen mogelijkheid om onderlinge wedstrijden te plannen.

We vinden het vanuit maatschappelijk en sportief oogpunt ontzettend belangrijk om onze leden zoveel mogelijk hockeyactiviteiten te kunnen aanbieden, uiteraard wel steeds binnen de geldende regels. Hierbij hebben we jullie hulp nodig. 
Als club hebben we in deze periode te maken met heel veel regels waar we ons aan moeten houden en we verzoeken jullie allemaal om ons hierin te steunen door deze regels niet te overtreden of er een eigen interpretatie op los te laten.

Bedankt voor jullie begrip, ondanks corona heel fijne feestdagen en hopelijk weer tot snel op het veld of langs de lijn!