Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Weekend vol toffe clinics

Nieuws afbeelding 7-2 Twee gave clinics in het weekend van 27 en 28 februari. Op zaterdag een leerzame hockeyclinic van Heren 1 en Dames 1, op zondag gevolgd door een gave rugbyclinic van Joost Kuppens.

De clinic op zaterdag is bedoeld voor onze jongste jeugd tot en met de D-junioren. De spelers/speelsters en coaches van Dames 1 en Heren 1 delen hun kennis en vaardigheden met onze jonge leden. Daarmee zorgen ze niet alleen voor een leerzame, maar ook voor een superleuke invulling van deze zaterdag. We werken hierbij in groepen:
  •  09.30-11.00 Zondagteams en drietallen
  •  11.15-12.45 Zestallen
  •  13.15-14.45 Jongens achttallen en jongens D-teams
  •  15.00-16.30 Meisjes achttallen en meisjes D-teams
Aanmelden is niet nodig, we verwachten dat iedereen er gewoon is!

Zondag rugbydag
Op zondag laat Joost Kuppens onze A-, B- en C-junioren kennismaken met de unieke rugbycultuur waarin respect en passie zeer belangrijk zijn. Hij krijgt daarbij assistentie van spelers van Rugbyclub The Dukes. De deelnemers gaan veel leuke spelvormen doen waarbij ze oefenen met passen, vangen, stoeien en tackelen.

Een rugbyclinic van Joost Kuppens is altijd leuk. Een paar teams hebben dit de voorbije weken al ervaren. Behalve rugbytrainer en voormalig assistent-coach bij nationale jeugdselecties, is hij ook Buurtsportcoach Topsport bij de gemeente 's-Hertogenbosch en zeer bedreven in het Athletic Skills Model. Dit is een wetenschappelijke benadering die de positieve effecten laat zien van de toepassing van multisport-activiteiten op de ontwikkeling bij top- én recreatiesport. We verwachten dan ook een bijzondere rugbyclinic met weer veel leuke, creatieve oefeningen. 

Ook hier verwachten we dat iedereen er is en is aanmelden niet nodig. De exacte planning volgt nog!

Nu maar hopen dat we in dat weekend weer lekker de velden op kunnen, zodat jullie kunnen leren en lachen tijdens deze toffe clinics!