Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Meer ruimte voor (jong) senioren

Nieuws afbeelding 27-2
Vanaf 3 maart mogen alle jongeren tot en met 26 jaar weer zonder restricties op de eigen vereniging hockeyen. Wij zijn er klaar voor om jullie te laten trainen en onderling te laten spelen!

Voor deze groep gelden vanaf 3 maart dezelfde regels zoals die voor de groep tot 18 jaar nu al van toepassing zijn. We zijn erg blij dat we een deel van onze (jong-)senioren weer kunnen verwelkomen op onze club, ook al geldt het helaas nog niet voor iedereen. Het merendeel van de spelers en speelsters van D4 en H2 komt bijvoorbeeld helaas nog niet in aanmerking voor deze verlichting van de maatregelen.

Onderlinge wedstrijden
Alle jong senioren mogen daarentegen wel weer gaan hockeyen en hetzelfde geldt voor de spelers en speelsters van de seniorenteams die nog geen 27 zijn.
Het spelen van onderlinge wedstrijden op de eigen vereniging is voor de leeftijdscategorie tot en met 26 jaar eveneens mogelijk. Teams die daar gebruik van willen maken, kunnen hun wens per mail sturen aan [email protected].

Trainingen
De avondklok is voorlopig nog van toepassing en op de club wordt momenteel veld 1 vernieuwd. We hebben dus moeten schuiven met de trainingstijden. In overleg met de trainingscommissie kunnen we alle teams laten trainen op vrijdag van 19:00 – 20:30. Zodra de avondklok vervalt kunnen we weer gaan schuiven naar de reguliere trainingsdagen en tijden. We hebben een combinatie gemaakt van Dames 3 en 5 omdat deze beide voor de helft bestaan uit speelsters tot en met 26 jaar.

Veld 3A: Jong Dames 1
Veld 3B: Jong Dames
Veld 4A: Dames 2
Veld 4B: Dames 3 en Dames 5
Veld 5A: Jong Heren 1
Veld 5B: Heren 3

We gaan ervan uit dat alle teams gebruik maken van de aangeboden mogelijkheden. Mocht dat niet het geval zijn, dan horen we het graag via [email protected].

Namens de coördinatoren seniorenhockey weer heel veel hockeyplezier!