Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Veel nieuwe jeugdscheidsrechters

Nieuws afbeelding 25-3
We hebben er veel jeugdscheidsrechters bij. Op 23 maart heeft een groot aantal A- en B-spelers een digitaal scheidsrechtersexamen gedaan. Nagenoeg iedereen is geslaagd, van harte!

Heb je het examen gemist of heb je het helaas (net) niet gehaald? Dan kun je op 13 april om 20.00 uur meedoen met het volgende digitale examen. Als je niet eerder een uitnodiging hebt gehad en je hebt nog geen kaart, neem dan contact op met [email protected]. Dit geldt voor alle jongens en meisjes uit de A-lijn, jongens B-spelers en speelsters van MB1 t/m MB4.

Oproep voor ouders
Heb je als ouder nog geen scheidsrechterskaart en wil je jouw zoon of dochter in deze coronatijd zien spelen door een wedstrijd te fluiten? Geef je dan nu op voor de digitale opleiding. We hebben al een behoorlijk aantal aanmeldingen, maar aanmelden kan nog steeds. De opleidingsavond is 6 april om 20.30u via MS Teams en het digitale examen is op 13 april (inloggen in tijdslot tussen 20u en 21u).

Redenen om mee te doen:
  • "Leuk om dit met een aantal ouders uit het team te doen, zo kan ik mijn kind weer zien spelen in deze coronatijd.”
  • ”Bij ons team moet nu steeds dezelfde ouder de onderlinge wedstijden fluiten, ik wil ook een steentje bijdragen.”
  • "Nu fluit ik al bij de 8-tallen, als mijn kind volgend jaar in de elftallen zit, vind ik het leuk om te blijven fluiten en daarvoor heb ik een scheidsrechterskaart nodig.”
Aanmelden of vragen? Neem contact op met [email protected]