Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Rosmalen in beweging met maand verlengd

Nieuws afbeelding 25-5
UPDATE - Vanwege het slechte weer van de afgelopen tijd heeft de organisatie van Rosmalen in Beweging besloten de actie te verlengen tot en met 30 juni.

Rosmalen in Beweging is een initiatief van het Rosmalens verenigingsleven om mensen in beweging te brengen van 5 tot 30 juni. MHC Rosmalen steunt dit brede initiatief. 

Doe mee
Het doel van Rosmalen in Beweging is om sportief de corona-kilo’s weg te werken en zo tevens een steuntje in de rug geven aan de horeca en winkeliers uit het centrum van Rosmalen. Het is de bedoeling dat iedereen de wandelschoenen aantrekt of de fiets pakt en gezellig op pad gaat tijdens deze twintig dagen. Hoe dit precies werkt, is te lezen in de bijlage. Je kunt je inschrijven om deel te nemen via dit formulier. Zo weet de organisatie dat je meedoet en kun je in bezit komen van een heuse 'Rosmalen in Beweging'-sjaal.

Hart onder riem
Met dit formulier kunnen deelnemers sponsors benaderen en vervolgens het totaal opgehaalde bedrag aan de organisatie doorgeven. Dit alles met als doel om de horeca en winkeliers uit het centrum van Rosmalen een hart onder de riem te steken. Daarmee kunnen ze weer leuke dingen organiseren voor de Rosmalense samenleving. Dat kunnen vertrouwde activiteiten zijn maar ook nieuwe initiatieven.
In dit formulier tref je ook alle opties aan van het ruime aanbod van de wandel- en fietsroutes.

Prijzen
Diverse instanties bieden al leuke prijzen aan. Dat varieert van het opmaken van een gratis document bij Hoffspoor Notarissen, een week lang onbeperkt sporten bij Solid Gym, twee vrijkaartjes voor Welcome to Satisfaction, een workshop Barista van ’t Koffiehuis, vogelhuisjes van Van Wanrooij Ontwikkeling, enz. enz.

‘Rosmalen in Beweging’ heeft de sympathie en medewerking van heel wat verenigingen, stichtingen en instanties, waaronder onze vereniging.

Bijlage