Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Opzeggen voor 1 mei

Nieuws afbeelding 12-4 Natuurlijk hopen we dat iedereen met extra veel plezier uitkijkt naar het nieuwe hockeyseizoen! Kies je ervoor om na dit seizoen te stoppen, laat het ons dan voor 1 mei 2021 weten.

Momenteel is de KNHB bezig met een lobby om snel weer alle teams op het veld te krijgen en competitiehockey te herstarten. Die gedachte ondersteunen wij van harte! Hoe mooi zou het zijn als we snel weer allemaal altijd thuis zijn op onze club en met elkaar sportieve en sociale herinneringen kunnen maken. Dat verdienen al onze leden, maar ook al onze vrijwilligers en sponsoren. Samen zijn wij de club, in goede en uitdagende tijden!

Aanloop nieuwe seizoen   
Ben je er volgend jaar niet bij? Meld je dan op tijd af (voor 1 mei) door een e-mail te sturen naar [email protected]. Zorg dat daarin duidelijk je naam vermeld staat. We kiezen er bewust voor om dit voor 1 mei helder te hebben, omdat we direct daarna willen beginnen met het indelen van de teams voor komend jaar. Dan hebben we precies voldoende tijd om dit proces zorgvuldig voor de zomervakantie doorlopen te hebben. 

Voor studenten
Ga je komend jaar studeren en weet je nog niet of je jouw studie kunt combineren met het hockeyen bij onze club? Bij ons heb je de mogelijkheid om dan pro forma op te zeggen (geef dit dan wel zorgvuldig als reden van je opzegging aan bij jouw afmelding). Blijf je uiteindelijk toch spelen bij ons en heb je vooraf aangegeven pro forma op te zeggen, dan kun je jezelf eenvoudig weer aanmelden en delen we je alsnog in.