Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

EK-kaarten Rabobank goed voor club

Nieuws afbeelding 20-5
De Rabobank verkoopt voor het komende EK (4-13 juni) een deel van haar VIP-kaarten aan haar leden. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar een hockeyclub die de koper kiest.

De actie start deze week via de Rabo App en is exclusief voor leden van de Rabobank. De bank heeft ruim zeven miljoen klanten, twee miljoen daarvan zijn ook lid van de coƶperatie. Per dag stelt de bank honderd kaarten beschikbaar. Dit zijn tickets voor de overdekte hoofdtribune, die vanwege de coronamaatregelen maar beperkt bezet mag zijn en daarom niet in de openbare verkoop komen. Via de actie van de Rabobank krijgen de kopers tien procent korting. Daarnaast biedt de bank de mogelijkheid om voor 95 euro per persoon een hospitalitypakket af te nemen.

Donatie
Het geld dat binnenkomt via de kaartverkoop gaat niet naar de bank, maar wordt gedoneerd aan een hockeyclub. Leden kunnen die door de Rabobank gesponsorde club (zoals MHC Rosmalen) zelf kiezen. Maak je geen keuze, dan gaat het geld naar de Hockey Foundation, het initiatief waarmee de Rabobank samen met de KNHB binnen tien jaar dertig nieuwe verenigingen in Nederland wil helpen oprichten. De bank hoopt door middel van de donaties de verenigingen een steuntje in de rug te geven en daar zijn wij uiteraard erg blij mee. 

Kijk hier voor meer informatie