Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Algemeen

Commissie Communicatie zoekt razende reporters!

20-5 Ben jij een communicatieve multitasker, die zin heeft om voor onze familieclub aan de slag te gaan? Vind je het een sport om voor meer volgers te zorgen en impactvolle content te creĆ«ren? 

Weet jij hoe je onze leden en betrokkenen het beste kunnen bereiken? Meld je dan nu aan als lid van de commissie communicatie!  

Wie zijn wij?
Vele handen maken licht werk! Bij MHC Rosmalen staan de leden centraal en zijn we open en transparant in onze communicatie, maar dat kan je niet alleen. Daarom is er een commissie communicatie opgericht. Binnen deze commissie gaan we samen aan de slag en verdelen we diverse communicatieactiviteiten.

Wie zoeken wij?
Samen met de andere leden van de commissie ontwikkelen, redigeren, onderhouden en plaatsen we content op diverse online kanalen van MHC Rosmalen en adviseren bestuur en andere commissies over communicatieaanpak. Of het nu gaat om tekst of beeld; je draait er je hand niet voor om. 

Meld je aan!
Ben jij die enthousiaste vrijwilliger of wil je meer informatie? Stuur een bericht naar commissie communicatie en we gaan graag met je in gesprek.