Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Nieuwe teamindeling jeugd seizoen 2021-2022

Nieuws afbeelding 9-6
De nieuwe teamindeling voor alle jeugd- en jongste jeugd teams is bekend. Kijk snel verder in dit bericht met wie jij volgend seizoen in een team zit. 

Wij wensen je veel hockeyplezier met je team! 

Wachtwoord
Klik de indeling aan die jij wilt zien, een Excel download zal vervolgens starten. Om het document te bekijken heb je een wachtwoord nodig. Dit is verzonden naar jouw e-mailadres dat bij onze club bekend is. Mocht je deze e-mail niet hebben ontvangen, vraag dan een teamlid het wachtwoord te delen OF stuur een mail naar [email protected] om het wachtwoord alsnog op te vragen.Wij hebben het volste vertrouwen in de kennis, kunde en objectiviteit van de commissieleden en lijncoördinatoren. Zij hebben aan de hand van scoutingformulieren, gesprekken met trainers, coaches en eigen waarnemingen wederom een sluitende teamindeling voor het komende hockeyseizoen 2021-2022 gemaakt. 

Vragen over de teamindeling?
In verband met de geldende coronamaatregelen is er ook dit jaar geen fysieke inloopavond op de club. 

Heb je behoefte aan een persoonlijke toelichting op de teamindeling? Neem dan contact op met de betreffende lijncoördinator om een online gesprek in te plannen. Een gesprek duurt maximaal 15 minuten uit per situatie. Verzoeken die we na 12 juni ontvangen kunnen we niet meer in behandeling nemen. 

Contactgegevens
Lijncoördinator jongste jeugd: minicommissie@ mhcrosmalen.nl 
Lijncoördinator prestatieteams (A1,B1,C1,C2,D1,D2): prestatie [email protected] 
Lijncoördinator overige juniorenteams: breedtehockey@ mhcrosmalen.nl 

Leden die, na bekendmaking van de nieuwe teamindeling, onverhoopt besluiten om hun lidmaatschap alsnog op te zeggen worden gehouden aan de regels omtrent opzegging lidmaatschap.

De leden van de Technische Commissie wensen iedereen alvast een aangename zomerstop en heel veel plezier in het komende hockeyseizoen!