Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

We zijn gestart met de aanleg van ons nieuwe miniveld!

Nieuws afbeelding 19-7
Dit kwart veld komt achter ons hoofdveld en bestaat uit semi waterkunstgras met specifieke belijning. 

Volgens planning is het veld gereed bij de start van het nieuwe seizoen, zodat we het dan feestelijk in gebruik kunnen nemen. Het huidige miniveld bij de entree krijgt een nieuwe functie, namelijk die van fietsenstalling. 

Het nieuwe veld gaan we inzetten voor keeperstrainingen, strafcornertraining en miniwedstrijden op een volle zaterdag, maar ook om nieuwe doelgroepen een passende omgeving te bieden. Zo gaan we na de zomer starten op dit veld met walking hockey in samenwerking met seniorenvereniging HEVO Rosmalen.  

Duurzaam
De wijze waarop we het veld aanleggen sluit aan bij onze visie op duurzaamheid. We kiezen voor hergebruik van materialen, zoals het hekwerk van de oude fietsenstalling en de sporttechnische laag en kunstgrasmat van andere clubs. Ook plaatsen we LED-verlichting in bestaande masten. 

De uitvoering van het project is in handen van Topgrass, Jenissen grondwerk, Heijmans bestratingen Nuland, Tielemans hekwerken, Twelve lighting en Weener XL. Dit gebeurt met projectbegeleiding van de gemeente ’s-Hertogenbosch en onze clubsponsor Gras & Groen.

Bijdragen
Het nieuwe miniveld kunnen we realiseren dankzij de opbrengst van de Grote Clubactie, stemmen tellen bij de verkiezingen door onze vrijwilligers, een maatschappelijke bijdrage van onze hoofdsponsor Rabobank, een subsidie die we ontvingen in het kader van het Bosch Sportakkoord, diverse ‘vriendelijke’ leveranciers en enkele sponsoren waarvan we Market Wizards en GTO Plating in het bijzonder noemen. We danken iedereen die heeft bijgedragen om het nieuwe veld mogelijk te maken.