Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Aanleg miniveld vordert

Nieuws afbeelding 19-8 Onze accommodatie is binnenkort een miniveld rijker. Achter ons hoofdveld leggen we dit extra veldje momenteel aan. De hekken zijn klaar, de sporttechnische laag en mat binnenkort ook.

Het nieuwe veld gaan we inzetten voor keeperstrainingen, strafcornertraining en miniwedstrijden op een volle zaterdag, maar ook om nieuwe doelgroepen een passende omgeving te bieden. Zo gaan we na de zomer starten op dit veld met walking hockey in samenwerking met seniorenvereniging HEVO Rosmalen. Hierover binnenkort meer nieuws. Het huidige miniveld bij de entree krijgt een nieuwe functie, namelijk die van fietsenstalling.

Duurzaam
De wijze waarop we het veld aanleggen sluit aan bij onze visie op duurzaamheid. We kiezen voor hergebruik van materialen, zoals het hekwerk van de oude fietsenstalling en de sporttechnische laag en kunstgrasmat van andere clubs. Ook plaatsen we LED-verlichting in bestaande masten. 
De uitvoering van het project is in handen van Topgrass, Jenissen grondwerk, Heijmans bestratingen Nuland, Tielemans hekwerken, Twelve lighting en Weener XL. Dit gebeurt met projectbegeleiding van de gemeente ’s-Hertogenbosch en onze clubsponsor Gras & Groen.

Bijdragen
Het nieuwe miniveld kunnen we realiseren dankzij de opbrengst van de Grote Clubactie, stemmen tellen bij de verkiezingen door onze vrijwilligers, een maatschappelijke bijdrage van onze hoofdsponsor Rabobank, een subsidie die we ontvingen in het kader van het Bosch Sportakkoord, diverse ‘vriendelijke’ leveranciers en enkele sponsoren waarvan we Market Wizards en GTO Plating in het bijzonder noemen. We danken iedereen die heeft bijgedragen om het nieuwe veld mogelijk te maken.