Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Verbeter je hockeyskills met Maartje Krekelaar

Nieuws afbeelding 28-8 Voor de zomervakantie heeft 43-voudig hockeyinternational Maartje Krekelaar meerdere succesvolle skillstrainingen op onze club gegeven. En Maartje is weer terug!

Direct na de zomervakantie kun je op maandag en woensdag weer een reeks van acht trainingen van haar volgen op MHC Rosmalen. 

Nog beter hockeyen?
Deze extra trainingen zijn bedoeld voor jeugd- en juniorenleden die hun hockeytechniek verder willen verbeteren. Op maandag- of woensdagmiddag krijg je, van 15:30 uur tot 17:00 uur, acht sessies van anderhalf uur op onze club. De kosten om mee te doen zijn €200,00. Je krijgt naast de leuke trainingen ook een heel cool shirt van Adidas. 

Beperkte plaatsen
Maartje richt zich vooral op kinderen van 6 tot en met 16 jaar. Helaas hebben we maar een beperkt aantal plaatsen, omdat deze training uitgaat van persoonlijk aandacht in kleine groepen. Maandag 6 september of woensdag 8 september starten de eerste trainingen al. 

Meld je snel aan!
Heb je interesse, meld je snel aan via [email protected]Hier kun je ook terecht wanneer je vragen hebt over de trainingen van Maartje.

Veel plezier alvast!