Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Shoptegoed voor alle leden bij HockeyDirect

Nieuws afbeelding 28-8

 

Een extraatje van MHC Rosmalen voor alle leden:
€20,- shoptegoed bij HockeyDirect

Voor veel leden is het afgelopen seizoen anders gelopen dan vooraf verwacht en gehoopt. Dat snappen we als geen ander. Daarom beloont MHC Rosmalen elk lid voor zijn of haar loyaliteit na een uitdagend seizoen met beperkingen door de coronaregels. Elk lid krijgt € 10,- shoptegoed voor een volgende bestelling bij HockeyDirect.nl of in de winkel van HockeyDirect in ‘s-Hertogenbosch. Onze partner voor alle clubkleding en andere hockeyspullen verdubbelt dit bedrag tot € 20,-!

Naast deze individuele waardering voor alle leden, zet het bestuur ook andere vormen van tegemoetkoming in. De junioren hebben deze al ontvangen in de vorm van een korting op de wintercontributie. Alle seniorenleden (inclusief BLT en trimmers) ontvangen nog bericht per e-mail over een passende compensatie omdat deze leden weinig hebben kunnen hockeyen.

Hoe je dit shoptegoed kunt benutten, lees je in een e-mail die alle leden op vrijdag 27 augustus van de club ontvangen hebben. De kortingscode is geldig t/m 31 oktober 2021, dus wacht niet te lang om deze te benutten!