Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Wij starten met Walking Hockey

Nieuws afbeelding 28-8
MHC Rosmalen breidt het hockeyaanbod vanaf het nieuwe seizoen uit met Walking Hockey. Deze vorm van hockey richt zich vooral op ouderen vanaf 60 jaar, die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar willen (blijven) hockeyen. 

Ook voor beginners
Ook niet-hockeyers kunnen door Walking Hockey op latere leeftijd nog kennismaken met de hockeysport. Walking Hockey in Rosmalen is er voor mannen en vrouwen en wordt gespeeld in teams van maximaal vijf spelers. Op dit moment leggen we een nieuw miniveld aan op onze club dat zeer geschikt is voor Walking Hockey.

Samen, gezellig en sportief
Bij Walking Hockey wordt, zoals de naam aangeeft, gewandeld. Het veld en de regels zijn aangepast, er is geen keeper en plezier staat voorop. We starten met een warming up, waarna er wandelend een wedstrijd(je) wordt gespeeld met begeleiding van een trainer. Na een uurtje sporten drinken we samen een kopje koffie in het clubhuis. Het geheel wordt ondersteund en mede begeleid door de Sport Alliantie Rosmalen Nuland Vinkel en seniorenvereniging HEVO Rosmalen.

Alle ge├»nteresseerden zijn op maandag 6 september om 09.30 uur a.s. van harte welkom op onze club om door middel van een clinic en een filmpje kennis te maken met Walking Hockey. Voor meer informatie: Peter Lammers, [email protected] of 06-23470517.


(Bron: Brabants Dagblad, Fotograaf Ja Zandee)