Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Bitje Happen

Nieuws afbeelding 28-8


Op 11 september, 2 oktober en 6 november kun je weer een bitje happen op de club.

Op deze dagen komt Bitjehappen.nl bij MHC Rosmalen langs zodat jij een perfect op maat gemaakt bitje kan komen happen! Tijdens de hapdag maken zij een afdruk van je tanden en vervolgens sturen ze het bitje binnen twee weken op naar je huisadres. Meld je dus snel aan via het aanmeldformulier op de website van bitjehappen.nl of via de bovenstaande links. 

Prijzen:
T/m 12: € 45,-
Vanaf 13: € 55,-

Je kan bij ons kiezen uit veel leuke kleuren voor je bitje. Ook maken we bitjes met glitters en meerdere kleuren. Daarnaast voorzien wij alle bitjes van naam en telefoonnummer. Al onze bitjes hebben een vaste lage prijs ongeacht de tekst en kleur.

Betalen kan contant of met de pin. Ben je aanvullend verzekerd? Dan kan je afhankelijk van jouw zorgverzekering €26,24 declareren.

Kwaliteit

Al de bitjes bestaan altijd uit twee lagen. Bitjes met een dubbele laag beschermen beter dan een bitje met een enkele laag. Wij gebruiken de volgende materialen:

Tot en met 12 jaar: 4mm (kleur) + 1mm (transparant)
13 jaar of ouder: 4mm (kleur) + 2mm (transparant)

Levering

Zij zorgen ervoor dat jij jouw bitje binnen twee weken thuis ontvangt. Het past gewoon door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Kleuren

//507820-1614202-raikfcquaxqncofqfm.stackpathdns.com/wp-content/uploads/2018/08/Kleuren_website-600x200.jpg