Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Nieuwe voorzitter prestatie

Nieuws afbeelding 3-9
Graag stellen wij onze nieuwe voorzitter van de prestatie TC aan jullie voor.

Verbinden en samen(werken) 

‘Waarom moeilijk doen als het samen kan’. Deze uitspraak van Loesje is mij op het lijf geschreven. En dat is waar teamsport voor mij om gaat. Door elkaar te accepteren en te respecteren vul je elkaar aan en komt het beste in een team naar boven. 

Mijn naam is Gwen Mertosentono, energiek, bevlogen en altijd nieuwsgierig naar de potentie in iemand. Want groei en ontwikkeling geeft een goed gevoel, voldoening en energie, als individu en als team. Als verbinder pur sang ga ik altijd op zoek naar het beste voor beide/alle partijen. Overdag laat ik dit zien als Marketing & Sales manager bij Strukton Worksphere. En in de avond tijdens een hockeytraining/wedstrijd (trimmers, Veteranen A), een gezellige samenkomst met vrienden/familie of samen op avontuur naar andere plekken op de wereld. Naast dit alles mag ik mij ook mama noemen van Danne (MB2) en Malou-Isis (MD2). Door hen ben ik al enige jaren betrokken bij MHC Rosmalen en heb ik mij vanaf het begin thuis gevoeld. Dat is ook een van de redenen waarom ik ‘ja’ heb gezegd om de rol als voorzitter TC Prestatie te vervullen en daarmee het stokje van Annemarie Pollmann over te nemen. Een leuke uitdaging die ik vol enthousiasme aanga, samen met een team van bevlogen en ervaren hockeyfanaten.

Na een bijzondere periode waarin afstand de hoofdmoot voerde, hoop ik dat we elkaar weer regelmatig langs het veld mogen ontmoeten. Wil je eens van gedachten wisselen of heb je ideeën om prestatiehockey naar een hoger niveau te brengen, waarbij plezier vooropstaat? Schroom niet om mij te bellen, appen of een mailtje te sturen. Want alleen ga je sneller, samen kom je verder! 

P.S. lijkt het je leuk om een prestatielijn te coördineren? Er is nog ruimte voor een lijncoördinator Jongens A, Jongens B en Meisjes B. Laat het mij weten door een mailtje te sturen naar [email protected]