Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Deelname HC Vers en onderzoek Radboud Universiteit

Nieuws afbeelding 14-10
MHC Rosmalen is een familieclub met gezonde ambitie. Daarom zetten we in op een gezonde sportomgeving en doen we mee aan HC Vers, in samenwerking met de Radboud Universiteit. 

Om invulling te geven aan de doelen uit het preventieakkoord zijn twaalf fieldlabs (sportclubs waar ge├źxperimenteerd gaat worden) in de sport gekozen waar alle aspecten van de gezonde sportomgeving worden ingezet, uitgetest en gemonitord. Omdat wij dit een belangrijk doel vinden, hebben wij hier onze medewerking aan verleend en zijn we HC Vers club geworden. 

Onderzoeken
Dit betekent dat er in de komende twee jaar (tot augustus 2023) verschillende onderzoeken worden gedaan op onze club. Deze vinden voornamelijk plaats in ons clubhuis. Hiervoor wordt communicatie in het clubhuis (bijv. posters) ingezet, maar ook onze sociale media kanalen.

Anoniem
Om de effectiviteit van de interventies te toetsen, maakt de universiteit gebruik van de verkoopgegevens uit onze kassa. Jullie hebben hierbij de garantie dat de door de universiteit verwerkte gegevens altijd anoniem zijn en niet te herleiden naar individuele clubleden of bezoekers.  

Landelijk
De onderzoekers van de Radboud Universiteit en de KNHB zijn ontzettend blij met de deelname van onze club, omdat zij op basis van de bevindingen en ervaringen, landelijke richtlijnen en interventies kunnen (door)ontwikkelen. De HC (hockeyclub) Vers verenigingen zijn leerplekken, waar zoveel mogelijk verenigingen en mensen door geïnspireerd worden.

Vragen
Bij vragen, opmerkingen of zorgen over dit onderzoek, kun je contact opnemen met de  verantwoordelijke onderzoeker dr. Saar Mollen ([email protected]), Radboud Universiteit  Nijmegen, Behavioral Science Institute, Behavior Change and Well-being group, Postbus  9104, 6500 HE Nijmegen. Als je vragen, opmerkingen of zorgen hebt die je liever niet met de verantwoordelijke onderzoeker wilt delen, kun je contact opnemen met de BSI Research Data Officer via [email protected]. De BSI Research Data Officer is een onafhankelijke vertrouwenspersoon voor onderzoeksgerelateerde zaken en is niet betrokken bij deze studie.