Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Algemeen

Trainerswissel bij Heren 1

Nieuws afbeelding 9-3
Deze week heeft een wisseling plaatsgevonden in de technische staf van Heren 1. Hoofdtrainer Bart de Beijer heeft het stokje overgedragen aan Roderick Popelier.
De afgelopen periode is de 1e seizoenshelft geëvalueerd met de technische staf en de selectie. Uit deze evaluatie bleek dat de wisselwerking tussen hoofdcoach Bart de Beijer en de spelersgroep niet langer optimaal was. In overleg zijn bestuur en Bart overeengekomen de samenwerking per direct te beëindigen. Bart was sinds het seizoen 2015-2016 actief als hoofdtrainer en behaalde met zijn team onder andere promotie naar de 1e klasse.

Vanaf deze week neemt Roderick Popelier de leiding van Heren 1 over tot aan het einde van dit seizoen. Hij doet dit in samenwerking met de andere leden van de technische staf. Roderick is al decennia lang speler, trainer en vrijwilliger bij MHC Rosmalen. In zijn spelerscarrière was hij onder andere actief op hoog niveau bij MOP.  

Het bestuur dankt Bart voor al zijn inzet voor het team en de vereniging en wenst hem veel succes in zijn verdere trainerscarrière. Tevens wenst het bestuur Roderick, zijn staf en de complete selectie veel succes toe in hun missie om lijfsbehoud in de 1e klasse te realiseren. Daarbij kunnen zij alle steun langs de lijn op zondag gebruiken van u als supporter, te beginnen aanstaande zondag om 14.45 uur thuis tegen Oss.

In de tussentijd oriënteert het bestuur zich op nieuwe kandidaten die volgend seizoen de vacature van hoofdtrainer Heren 1 in kunnen vullen. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend solliciteren via [email protected] .