Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Online ALV op 22 november

Nieuws afbeelding 17-11
Het bestuur van MHC Rosmalen nodigt alle leden uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). Deze vindt online plaats op maandag 22 november 2021 om 20.00 uur.

Tijdens de Algemene Vergadering komen onderwerpen zoals het vaststellen van de contributie en het kiezen van nieuwe bestuursleden aan de orde. We constateren dat we gelukkig weer een prima aanwas voor het bestuur kennen.

Online
Het liefst zouden we jou op de club uitnodigen om de vergadering in persoon bij te wonen. Als bestuur hebben we vanwege de Corona-maatregelen moeten besluiten om de vergadering helaas net zoals vorig jaar online te houden.

Agenda
In de bijlagen hieronder zijn de agenda en de notulen van de ALV van 23 november 2020 te lezen. Op verzoek kunnen financiĆ«le stukken vooraf worden opgevraagd via [email protected]. Deze worden enkele dagen voor de ALV per e-mail toegezonden. Eventuele vragen kunnen ook vooraf aan de secretaris gemaild worden.

Aanmelden
Wil je aanwezig zijn bij deze ALV? Stuur dan een bericht naar onze secretaris Vincent van Os. Via hem ontvang je een digitale link om aan de vergadering deel te nemen. Het bestuur hoopt zo veel mogelijk leden online te mogen begroeten. Tot maandag 22 november!