Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Corona update

Nieuws afbeelding 28-11
Door de lockdown die vandaag zondag 28 november om 17:00 uur ingaat en de aanvullende maatregelen die het kabinet afgelopen vrijdag bekend heeft gemaakt, zijn we als MHC Rosmalen genoodzaakt ons schema voor de komende periode aan te passen. 
 
Hiervoor zullen er in eerste instantie keuzes gemaakt moeten worden voor wat betreft de laatste week veldtraining en de aankomende zaaltrainingen. Uitgangspunt bij alle keuzes is dat we als vereniging voor iedereen altijd thuis willen geven. Van mini’s tot walking hockey, recreatief of prestatiegericht. Hierna geven we per onderwerp welk besluit we hebben genomen.
 
1. Veldtrainingen in de week van 29 november t/m 3 december
Het huidige veldtrainingsschema van maandag 29 november tot en met vrijdag 3 december komt voor alle leden volledig te vervallen. Wel organiseren we nog een Pietentraining voor de 3-, 6- en 8-tallen. Deze zal plaatsvinden op vrijdag 3 december van 15.45-16.45u 
 
Wil je aankomende week toch willen trainen? Dat kan! 
Vanaf maandag 29 november tot en met donderdag 2 december mag iedereen facultatief komen trainen tussen 13.00 en 17.00 uur op ons complex, mits er een ouder aanwezig is, aangezien er voor 17.00u geen trainingscoördinatoren aanwezig kunnen zijn. Wat moet je hiervoor doen:
 
Aanmelden van je training kan via [email protected]
Vermeld in je e-mail je team, de gewenste dag, de gewenste tijdstippen, de gewenste veldgrootte, de naam van de trainer(s) die de training gaat/gaan geven (bij jeugdteams) en de naam van de ouder die aanwezig is voor de coördinatie 
We bekijken of er ruimte voor jouw team is en sturen je dan z.s.m. een bevestiging. De eerste planning maken we vanavond, zondag 28 november, al bekend. Als de totale behoefte groter is dan dat er plek is, zullen we in eerste aanleg kijken naar de gewenste veldgrootte en of er op een ander moment een gaatje te vinden is.
 
2. Veldwedstrijden 4 en 5 december 2021
 Zaterdag 4 december zullen de veldwedstrijden gewoon doorgaan. Hiervoor zijn bij de thuiswedstrijden alle aanvangstijden zodanig dat we voor 17.00 uur klaar zijn. Dit geldt ook voor de inhaalwedstrijden op 5 december. Andere clubs doen hiervoor ook hun best. Houd de MHC Rosmalen-app in ieder geval goed in de gaten voor de laatste wijzigingen!
 
Zaaltrainingen en competitie vanaf 29 november 
 
Achter de schermen zijn we druk in overleg hoe we de zaaltrainingen en competitie naar ieders tevredenheid kunnen realiseren. Op dit moment inventariseren we alle beschikbare zaaluren en mogelijkheden. Voor de indeling zal er gekeken worden naar beschikbaarheid van trainers en wanneer teams een mogelijkheid hebben om te trainen. Er zal veel flexibiliteit gevraagd worden van leden, ouders/verzorgers, coaches, vrijwilligers etc. Al met al zal het dus een flinke puzzel worden.
 
Voor de trainingen komende week betekent dit vooralsnog dat alleen de training voor JC3 op dinsdag 30 november van 16.00-17.00 uur kan plaatsvinden. De zaalcommissie is druk in overleg met de gemeente of er nog extra vrije uren zijn om meer teams te laten trainen komende week. Tevens worden de maatregelen van het kabinet (waaronder na 17.00 uur geen toegang meer tot sportcomplexen) dinsdag nog behandeld in de Tweede Kamer. Een aangepast trainingsschema en verdere informatie hierover volgen zo snel mogelijk, maar niet eerder dan komende woensdag. Vooralsnog gaan de zaalwedstrijden van 5 december ook door.
 
Wij hopen dat er op korte termijn meer duidelijkheid komt over de komende periode en proberen iedereen zo snel mogelijk van informatie te voorzien.