Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Drie nieuwe leden van verdienste

Nieuws afbeelding 16-12
Annemarie Pollmann, Harm Pollmann en Jaap Postma zijn tijdens de recente ALV benoemd tot Lid van verdienste van MHC Rosmalen. Het bestuur dankt het drietal voor hun langdurige en waardevolle inzet.

Annemarie Pollmann was al op jonge leeftijd lid van onze club. Ze maakte in 1986 deel uit van het team dat onder leiding van Theo Baten landskampioen werd in de zaal. Als speelster van Dames 1 gaf ze training aan de jeugd en had ze zitting in het bestuur (portefeuille Hockey). Een tijdje was ze niet meer verbonden aan de vereniging. Toen haar kinderen Gijs en Bram bij de club gingen hockeyen, pakte Annemarie de draad weer op. Ze gaf training en was actief lid van de minicommissie, de trainingscommissie en de prestatiecommissie. Van de twee laatste was ze ook jarenlang voorzitter.

Ook Harm Pollmann groeide op bij MHC Rosmalen. Hij bracht op jonge leeftijd het clubblad rond en had zitting in de jeugdraad. Harm heeft jaren in Heren 1 van de club gespeeld, gaf training en maakte drie jaar deel uit van het bestuur (portefeuille Hockey). De laatste jaren heeft Harm als voorzitter van de scheidsrechterscommissie vormgegeven aan de arbitrage binnen onze club, waarbij zijn speciale aandacht uitging naar het verhogen van het niveau van de clubscheidsrechters. In 2018 maakte hij deel uit van de jubileumcommissie die de festiviteiten voor het 50-jarig bestaan van onze club organiseerde.

Jaap Postma is bijna dagelijks te vinden op de velden van onze club. Als technisch coƶrdinator geeft hij invulling aan zijn passie: het opleiden van trainers en spelers. Daarbij kan hij terugvallen op jarenlange ervaring, onder meer als trainer/coach van Heren 1 (waar hij zelf ook in speelde) en Dames 1. Ook onze walking hockey leden kunnen op zijn enthousiasme rekenen. Jaap is lid van de technische commissie en de trainingscommissie en in het verleden heeft hij aan de wieg gestaan van het zaalhockey binnen onze club. In 2018 maakte hij eveneens deel uit van de jubileumcommissie bij het 50-jarig bestaan van MHC Rosmalen.

Namens het bestuur en alle leden van harte gefeliciteerd met jullie benoeming Annemarie, Harm en Jaap!