zaterdag 29 januari 2022

zaterdag 19 februari 2022

zondag 20 februari 2022
Tijd T/U Team Tegen team

Er zijn meer wedstrijden afgelast, klik hier voor alle afgelaste wedstrijden

Andreas Müller nieuwe clubhuismanager

Na een intensieve zoektocht hebben we de opvolger van Paul Krijnen gevonden! Vanaf maandag 10 januari is Andreas Müller onze nieuwe clubhuismanager. Hij stelt zich graag voor.

Mijn naam is Andreas Müller en ik kom van oorsprong uit Düsseldorf (Duitsland). Na een lange, interessante en internationale carrière in de hotelbranche, heb ik me nu gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, de geboortestad van mijn vrouw Lily. Samen met onze twee honden en twee katten wonen we in Engelen.

Avontuur
Ons avontuur begon 35 jaar geleden in Engeland en sinds die tijd hebben we op drie continenten en in tien landen gewoond en gewerkt, waaronder exotische bestemmingen zoals Zuid-Afrika, Egypte, Thailand, India, Mauritius en de Verenigde Arabische Emiraten. Sinds 2018 was ik werkzaam in Frankrijk als hotelmanager op een Viking riviercruise. Ik kijk terug op fantastische jaren waarin ik veel interessante mensen uit verschillende culturen heb mogen ontmoeten.

Settelen
In mijn leven en werk hebben mensen altijd centraal gestaan. De tijd is nu gekomen om een permanente basis te vinden en me te settelen in ‘s-Hertogenbosch. Verbinden, communiceren en afwisseling zijn belangrijk in mijn werk. In mijn vrije tijd houd ik me het liefst bezig met de honden wandelen, wielrennen en koken. Ik verheug me er enorm op om deel uit te gaan maken van de groeiende en levendige familieclub MHC Rosmalen. Een nieuw hoofdstuk en een nieuwe uitdaging die ik met veel energie en enthousiasme aanga.

Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal snel te ontmoeten.

Wij kijken enorm uit naar de komst van Andreas die met zijn uitgebreide ervaring, kennis en visie op horeca van grote toegevoegde waarde zal zijn voor onze mooie vereniging.