Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

NIEUWE BESTUURSLEDEN GEZOCHT!

Nieuws afbeelding 5-2

Onze mooie familieclub groeit stevig door, waarbij planvorming en implementatie een belangrijke rol spelen om deze groei in goede banen te leiden. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe bestuursleden voor diverse aandachtsgebieden. Onder meer voor horeca, evenementen en accommodatie. 

We zoeken collega’s met leidinggevende ervaring, ondernemersgeest en een gezonde drive. Kennis van de hockeysport is niet noodzakelijk, wel een sportieve geest en een pragmatische kijk op het verenigingsleven.

In jouw toekomstige rol geef jij leiding aan een of meerdere commissies en organiseer jij de juiste randvoorwaarden voor een optimale samenwerking en resultaat. Je bent tevens verantwoordelijk voor de budgettering, de strategische planvorming en doorontwikkeling van jouw portefeuille.

Is dat iets voor jou? 

Geef dan #altijdthuis en maak je interesse per mail kenbaar bij onze voorzitter Danielle van Aarle, [email protected]. Zij gaat graag vrijblijvend met je in gesprek om meer inhoudelijke uitleg te geven en je vragen te beantwoorden.