Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Opzeggen voor 1 mei 2022

Nieuws afbeelding 9-4
Geef je opzegging door vóór 1 mei 2022

Aanloop nieuw seizoen
Natuurlijk hopen we dat iedereen met veel plezier aan het hockeyen is bij MHC Rosmalen. En dat je alweer voorzichtig uitkijkt naar het nieuwe hockeyseizoen! 
   
Ben je er volgend jaar niet bij? Meld je dan op tijd af (dus voor 1 mei 2022) door een e-mail te sturen naar [email protected]. Zorg dat daarin duidelijk je naam vermeld staat en je lidmaatschapsnummer. 

We kiezen er bewust voor om de opzegging voor 1 mei helder te hebben. We willen direct daarna beginnen met het indelen van de teams voor komend jaar. Dan hebben we precies voldoende tijd om dit proces zorgvuldig voor de zomervakantie doorlopen te hebben. Wanneer je later dan 1 mei opzegt, loop je het risico dat je dit proces verstoort. Leden die op tijd opzeggen, zullen daarbij geen kosten hoeven te betalen. 

Voor studenten
Ga je komend jaar studeren en weet je nog niet of je jouw studie kunt combineren met het hockeyen bij onze club? Bij ons heb je de mogelijkheid om dan pro forma op te zeggen. Geef dit dan wel expliciet als reden van je opzegging aan bij jouw afmelding. Blijf je uiteindelijk toch spelen bij ons en heb je vooraf aangegeven pro forma op te zeggen, dan kun je jezelf eenvoudig weer aanmelden en delen we je alsnog in.

MHC Rosmalen: jouw (2e) thuis
Maar we hopen dat je het zo naar je zin hebt, dat je volgend seizoen weer een (#altijd)thuis bij MHC Rosmalen vindt!