Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Snuffel erop los!

Nieuws afbeelding 14-4 Het tweede gedeelte van het seizoen is volop in gang. Dit betekent dat we langzaam al gaan kijken naar de indeling voor het seizoen ’22 – ‘23. Voor komend seizoen streven we er naar dat alle spelers wederom zo goed mogelijk op de juiste plek ingedeeld worden, zodat zij zich gedurende het nieuwe seizoen zich #altijdthuis voelen. 

Komende periode wordt er gestart met een Snuffelstage voor de 8-tallen, D-, C-, B- en A-lijn en kunnen bepaalde spelers snuffelen in een ander team of lijn. Op deze manier krijgen de spelers de mogelijkheid om te ervaren wat het is om bijvoorbeeld in een elftal te spelen, maken ze kennis met een andere manier van trainen en ontdekken ze bijvoorbeeld hoe het voelt om in een andere lijn mee te trainen. Een extra stimulans/uitdaging of ervaring voor de speler, wat superleuk is!

De Lijncoördinator zal in samenspraak met de trainers/coaches een planning maken en benadert de spelers rechtstreeks. Deelname aan de Snuffelstage betekent dat de speler maximaal drie keer snuffelt (meetraint) bij een ander team. Dit zal niet ten koste gaan van eigen teamtrainingen.

De Snuffelstage is bedoeld om beter inzicht te krijgen, een ervaring mee te geven of een extra stimulans/uitdaging te bieden. Deelname aan de Snuffelstage betekent niet dat er op voorhand bepaald wordt dat de speler in desbetreffende team ingedeeld wordt. Spelers die niet deelnemen aan de Snuffelstage worden zeker ook gezien door de Lijncoördinator en meegenomen in de indeling.

Meer weten over de invulling van deze Snuffelstage? Laat het de Lijncoördinator weten. Zie deze link voor een overzicht van Lijncoördinatoren.

Sportieve groet,
Voorzitter Technische Commissie MHC Rosmalen