Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Afscheid clubicoon Sion de Jong

Nieuws afbeelding 7-5 Ruim tien jaar speelde hij in Heren 1, maar komende zondag 8 mei speelt clubicoon Sion de Jong zijn laatste wedstrijd voor het team. Kom Heren 1 en Sion daarom extra aanmoedigen!

Sion debuteerde in 2010 al op zeer jonge leeftijd in Heren 1, terwijl hij eigenlijk nog een jaar bij de A-junioren mocht spelen. Het was de tijd dat Heren 1 nog in de derde klasse speelde en onder leiding van trainer/coach Joost van Lith begon aan een opmars. Het team promoveerde in 2014 naar tweede klasse en uiteindelijk ook in 2016 met coach Bart de Beijer naar de eerste klasse. 

Liefhebber
In de zomer van 2019, toen Heren 1 een stapje terugdeed naar de tweede klasse, leek er een einde te komen aan de loopbaan van de aanvoerder van Heren 1. Maar de liefhebber in hem zorgde ervoor dat hij een jaar later alweer aansloot bij het team en nog twee jaar zijn waardevolle bijdrage kon leveren aan de nieuwe groep in opbouw. 

Bedankt
Sion, bedankt voor alle mooie jaren en heel veel succes met je loopbaan en de nieuwe uitdaging in Australiƫ. We zien je graag weer #altijdthuis bij onze club als je weer in Nederland bent. All the best!

De wedstrijd van Heren 1 tegen Venray is zondag 8 mei om 14.45 uur op onze club, direct na de thuiswedstrijd van Dames 1 tegen Geldrop, die om 12.45 uur start.