Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Hockeykampen bij MHC Rosmalen in de zomer: 25 t/m 27 juli

Nieuws afbeelding 15-6

In de afgelopen meivakantie hebben we met twee van onze partners een hockeykamp organiseren: HockeyWerkt en Maartje Krekelaar Skillstraining. Met bijna 50 deelnemers per dag en schitterend weer was deze eerste editie een succes te noemen! 

Nu organiseren we in de eerste week van de zomervakantie met beide partners weer een kamp. Hieronder presenteren beiden zich. We hopen dat we wederom veel enthousiaste hockeyers en hockeysters kunnen begroeten!

Hockeycamps door HockeyWerkt

Hoi Hockeyfanaten!  

 

Deze meivakantie heeft er een fantastische editie van de HW Camps plaatsgevonden. Heb je deze gemist? Goed nieuws!

 

Op 25-26-27 juli tussen 09.00 en 16.00 uur komt HockeyWerkt weer met het leukste hockeykamp van Nederland naar MHC Rosmalen. Jij bepaalt hoeveel dagen je mee wilt doen.  

 

De HW Camps zijn gericht op drie pijlers, namelijk plezier, hockeyontwikkeling en spel. In de ochtend zal de focus vooral liggen op hockeytechniek, tactiek en duels. Na de lunch worden er wedstrijdjes (diverse sporten) en sociale spellen gespeeld. 

 

Kinderen van 6 t/m 10 jaar (E/F -jeugd) & 11 t/m 14 jaar (D/C -jeugd) zijn van harte welkom om mee te doen. Ook hockeyers die niet lid zijn van MHC Rosmalen. Wij staan in de startblokken om met jullie aan de slag te gaan. 

 

Inschrijven kan via de volgende link

 

Maartje Krekelaar Summer Hockey Kamp

 

Hoi Hockeytopper!

 

Wil jij extra aan je techniek werken? Dan is de Skills Training van Maartje Krekelaar ideaal voor jou! In dit kamp van drie dagen (25 tot en met 27 juli) staat Maartje met haar trainersteam tussen 09.30 en 15.30 uur klaar om jou op een hoger niveau te brengen. En natuurlijk is er ruimte voor fun, waarbij hockey de basis vormt voor extra activiteiten!

 

Ben je tussen 6 en 14 jaar: meld je dan aan op [email protected] Voor meer informatie kan je op haar socials kijken (Instagram maartjekrekelaar en Facebook).