Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Ruim 9.200 Euro voor KWF tijdens Midzomernachtwandeling!

Nieuws afbeelding 20-6 Op zaterdag 18 juni was het clubhuis van MHC Rosmalen start- en finishlocatie van de Midzomernachtwandeling voor het KWF. Dit evenement werd voor het eerst georganiseerd door Rotary 's-Hertogenbosch Oost en stond volledig in het teken van fondsenwerving voor het KWF.

Met routes variƫrend van 5 tot en met 22 kilometer was er voor alle ruim 200 wandelaars wel een geschikte afstand te vinden. Terwijl de temperaturen langzamerhand minder tropisch begonnen te worden, konden de eerste 25 wandelaars voor de langste afstand om 19.30 uur van start. De wandelaars van de 10 kilometer werden om 21.00 uur gestart door Maartje Krekelaar, waarna om 21.45 uur de 5 kilometer vertrok.

De routes gingen door Rosmalen, waarbij de 22 kilometer een extra lus richting Empel maakte. Een groot deel van de routes ging over verharde wegen, waardoor het tempo hoog gehouden kon worden. Het laatste stuk langs de Wetering was weer onverhard, wat met de invallende duisternis een aardige uitdaging bleek te worden.

Al met al waren alle lopers om 23.30 uur binnen, waarna de bekendmaking van het totaal bijeen gebrachte bedrag plaats vond. Met 9.209,- Euro kan deze eerste editie als zeer geslaagd worden beschouwd.

Tot slot zijn we de Rotary veel dank verschuldigd dat ze overdag ons hun acht party tenten hebben uitgeleend. Hierdoor konden we de deelnemertjes aan de Jongste Jeugd Slotdag extra schaduw bieden