Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

MHC Rosmalen verkoopt loten met de Grote Clubactie

Nieuws afbeelding 16-9

Dit jaar doen wij weer mee met de Grote Clubactie. Vorig jaar hebben wij €6.000,- voor het doelgroepenveld verdiend. Wij zetten ons dit jaar in voor nieuwe goals en de inrichting van het clubhuis. Daarom willen we natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. De start van de landelijke lotenverkoop is op zaterdag 24 september. Koop en verkoop lootjes en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.

Verkoopboekje met QR-code

Onze jeugdleden tot en met de O12-lijn verkopen loten via het verkoopboekje. Op dit verkoopboekje staat een handige QR-code, waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen. Alle oudere jeugdleden en alle volwassen leden krijgen een persoonlijke verkooppagina per mail toegestuurd. Via deze pagina kunnen ze met een QR-code eveneens loten verkopen.

Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje. Geen zorgen, kopers kunnen bij de jeugdleden ook nog op de traditionele wijze een aankoopformulier met pen invullen in het boekje.

We doen het samen

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!

Extra prijzen voor onze topverkopers

Zoals elk jaar stellen we een aantal prijzen beschikbaar voor leden die de meeste loten verkopen. De hoofdprijs is een nieuwe hockeystick van The Indian Maharadja, de tweede prijs is een tenue van MHC Rosmalen en de derde prijs is een sticktas van The Indian Maharadja. De nummers vier en vijf krijgen een handschoen van The Indian Maharadja en de nummers zes tot en met tien allemaal een nieuwe hockeybal. Tot slot krijgt het team dat samen de meeste loten verkoopt een lunch op de club aangeboden!