Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Wauw: al meer dan 2000 loten Grote Clubactie verkocht!

Nieuws afbeelding 9-10 We zijn  de 2000 verkochte loten voorbij! De eerste twee verkoopboekjes zijn ingeleverd, leveren jullie de boekjes in als ze vol zijn?

Op zaterdag 24 september is de verkoop van loten van de Grote Clubactie van start gegaan. En hoe! Na nog geen 72 uur onderweg zaten we al op bijna 900 loten die via de QR-codes zijn verkocht. Na een week zaten we op 1500 loten en woensdag 5 oktober zijn we de 1750 loten gepasseerd die via de QR-codes zijn verkocht. En vandaag, zondag 9 oktober zijn we de 2000 gepasseerd. FAN-TAS-TISCH, we hebben het doel van 6.000 Euro in zicht!

Ondertussen worden er ook veel loten via het verkoopboekje zelf verkocht. Er staat op de bar van het clubhuis een schatkist waarin je de boekjes kunt doen zodra die vol zijn. Is dat het geval en wil je een nieuw boekje? Mail dan naar [email protected] En we zorgen ervoor dat je een nieuw boekje krijgt. Je kunt natuurlijk ook gewoon doorgaan met de QR-code.

De uiterste inleverdatum van de boekjes is 18 november. Zorg ervoor dat je bij je laatste training die week in ieder geval je boekje inlevert. Ook als die niet helemaal vol is. Immers, de kopers van jouw loten willen graag iets winnen!

Succes en zet 'm op.