Donatie Novo Nordisk voor leden in financieel moeilijke omstandigheden

Nieuws afbeelding 9-10 MHC Rosmalen mag dit seizoen weer op een donatie van Novo Nordisk rekenen. Dit bedrijf stelt jaarlijks een bijdrage beschikbaar aan medewerkers om aan onderwijs of een sportvereniging te besteden met als doel te investeren in de toekomstige generaties. Dit alles om een bijdrage te leveren aan een gezonde toekomst waarin diabetes type 2 en obesitas minder vat hebben.

Net zoals vorig seizoen stelt een ouder van een van onze jeugdspelers de bijdrage die zij krijgt beschikbaar aan MHC Rosmalen. Met de donatie vergoeden wij hockeykleding van jeugdleden die bij ons aangemeld zijn via het Jeugdfonds Sport & Cultuur 's-Hertogenbosch - Vught. Voor deze leden (tot 18 jaar) neemt het Jeugdfonds (een deel van) de contributie voor rekening, zodat de drempel om te (blijven) hockeyen zo laag mogelijk is. Zie ook https://jeugdfondssportencultuur.nl

Mochten er meer ouders zijn die op een soortgelijke wijze een bijdrage willen doen, stellen we dat zeer op prijs. Stuur een mail naar [email protected] en we nemen snel contact op.