Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Financiële topper gezocht! Wie wordt de nieuwe penningmeester voor MHC Rosmalen?

21-10
Heb jij altijd al een MKB-bedrijf mee willen aansturen? En tegelijk iets voor de maatschappij willen doen? Dan is dit jouw kans! Door het vertrek van onze huidige penningmeester (vanwege persoonlijke omstandigheden) is er een plekje in ons bestuur vrijgekomen. 

Als penningmeester houd je je zowel met de korte als lange termijn bezig. Je bent zowel hands-on bezig (facturen versturen, betalingen autoriseren) als strategisch (investeringen in accommodatie & duurzaamheid, samenwerkingsverbanden zoeken). Dit doe je niet alleen, je krijgt ondersteuning van andere vrijwilligers en een professioneel loonadministratie bureau. En natuurlijk krijg je steun van je mede-bestuursleden, die jij voorziet van gevraagd en ongevraagd advies.

Met bijna 1.300 leden is er altijd wel wat te doen. Natuurlijk is de start van een seizoen druk met het opmaken van de begroting en het afronden van de Jaarrekening. En niet te vergeten de contributies. Tussendoor is het vooral een kwestie van onderhouden van alle financiële transacties en stuur je meer op de grote lijnen. 

Qua achtergrond zijn we op zoek naar iemand die een financiële achtergrond heeft. Je hoeft echt geen Registeraccountant te zijn, enige ervaring in het financiële domein is natuurlijk wel wenselijk. We werken met het pakket Exact voor onze administratie, wat zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. En we gaan een nog groter deel van de uitvoerende werkzaamheden uitbesteden bij een professional.

Wil je liever iets meer op de achtergrond werken? Dat kan, we overwegen om een 2e penningmeester erbij te betrekken zodat continuïteit geborgd is.

Ben jij die duizendpoot die zowel van aanpakken houdt als kan reflecteren? Dan zijn we op zoek naar jou! Neem voor meer informatie contact op met onze voorzitter, Danielle van Aarle. Mocht je haar niet persoonlijk treffen, mail dan naar [email protected] of [email protected].  We maken graag tijd voor een kennismakingsgesprek.