Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Op naar de Overgangsklasse met Dames1

Nieuws afbeelding 7-6
Vanaf seizoen ’23-’24 zal Dames1 begeleid worden door: Joost van Lith (duo trainer/coach), Ties Willems (duo trainer/coach) en Laurens Spijkers (assistent trainer). Een team wat elkaar perfect aanvult. 

Joost: "Met Ties erbij kunnen we een volgende stap maken in de ontwikkeling van de dames. Want naast overgangsklasse gaan we ook meedoen aan de Gold Cup. De verwachtingen zijn hoog zowel van ons als voor de dames en daar heb je een goed team voor nodig.”

"Een team wat elkaar aanvult en juist daarom elkaar versterkt.” vult Laurens aan. Ties is het daar volledig mee eens. "Ik ken Joost al een tijdje en zijn elkaar al vaker tegengekomen. Zijn kracht zit ‘m in de traditionele manier van trainen en coachen, dat gecombineerd met mijn tactisch oog denk ik dat we een mooie eenheid zijn. Daarbij niet vergeten wat Laurens zijn aandeel is, namelijk ons extra kritische oog om alle puntjes op de i te zetten.”

"Ik heb er super veel zin in!” sluit Ties af. 

Ties Willems was als trainer-coach onder meer actief voor de Eindhovense topclub Oranje Zwart en de herenhoofdmachten van Weert en Nuenen. Ook was hij een seizoen manager van de Nederlands Indoor elftal. De oud-hockeyer geeft ook al jaren sleepcorner trainingen aan diverse clubs.