Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Urgent: duizendpoten gezocht!!!

Nieuws afbeelding 15-6
Hoi, leuk dat je dit bericht leest! We zoeken namelijk twee duizendpoten die als vrijwilliger op de achtergrond ervoor zorg dragen dat ons mooie hockeyvereniging kan blijven draaien.

Waar hebben we het over? 

Als eerste zoeken we een vrijwilliger voor de ledenadministratie. In deze rol heb je grote vrijheid om je werkzaamheden gedurende de week in te delen. Je verwerkt aanmeldingen van nieuwe leden (en helaas ook afmeldingen) in onze ledenadministratie. Daarnaast ben je beheerder van de ledenadministratie en verleen je andere vrijwilligers (gebaseerd op hun rol in commissies) toegang tot de administratie. Kan jij goed overzicht houden? Dan is dit een mooie rol voor jou.

Daarnaast zoeken we nog (steeds) een secretaris. Dat hiervoor een duizendpoot nodig is, is eigenlijk wel overdreven. Je belangrijkste taken zijn het verwerken van alle formele correspondentie en het notuleren van vergaderingen. Vervolgens kan je in overleg met de andere bestuursleden commissies aansturen, waaronder de ledenadministratie en wedstrijdsecretariaat. Wil je meer weten: in bijlage staat een uitgebreidere beschrijving!

Kortom: ben of ken jij een duizendpoot? Meld je dan nu aan bij de vertrekkend secretaris via [email protected]  

Doen he! Vele poten maken licht werk :-)
Bijlage