Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
App

Teamindelingen 2023-2024 (Jongste Jeugd en Onder 12)

18-6

Altijd een spannend moment zo op het einde van het seizoen, hoe ziet mijn team er volgend jaar uit? Vanaf nu weet je het, hieronder staan de nieuwe teamindelingen voor de jeugdteams O12 en jongste jeugdteams O10, O9, O8 en trainingsteams (T) voor het seizoen 2023/2024 gepubliceerd.

 

Teamindeling maken
Het maken van de teamindeling is een complex proces. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de technische vaardigheden van een speler, maar ook naar teamdynamiek en bovenal de intrinsieke motivatie van een speler. Waar bij de jongste jeugdteams tevens het sociale aspect voorop staat. Daarnaast zijn wij ook afhankelijk van het aantal spelers per lijn, het aantal te formeren teams en wellicht individuele wensen. Kortom: een puzzel met veel stukjes, maar het is onze club van betrokken vrijwilligers weer gelukt! 


Teamindeling 2023/2024 bekijken

Klik op de indeling die je wilt zien en download een Excel-bestand. Het wachtwoord dat nodig is om het Excel-bestand vervolgens te openen, ontvangt alle jeugdleden op het mailadres, dat bij de club bekend is, op zondag 18 juni na 12.00 uur.

 

Vragen over de teamindeling?

Op de website staat een bericht over de procedure van de teamindelingen. Heb je hiernaast nog behoefte aan een persoonlijke toelichting op de teamindeling? Neem dan contact op met de desbetreffende lijn coördinatoren per mail

Coaches en managers gezocht

Voor veel teams zoeken we nog coaches en managers, mocht je interesse hebben dan kun je je aanmelden via een van bovenstaande emailadressen.


Belangrijke data

22 juni   Trainer/coach avond prestatie en opleidingsteams O12

27 juni  Info avond coaches en managers overige teams O12

6 juli     Info avond coaches jongste jeugdteams O10, O9, O8 en trainingsteams          


Tot slot!

De vrijwilligers van de TC wensen iedereen alvast een aangename zomerstop en heel veel plezier in het komende hockeyseizoen! We wensen je alvast veel hockeyplezier met je nieuwe team!


Technische Commissie MHC Rosmalen

Bijlage