Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
App

Mededeling nav ALV 22 sept 23

Nieuws afbeelding 29-9
ALV 22 september

Het nieuwe hockeyseizoen is afgetrapt met een Algemene Leden Vergadering op 22 september 2023 in het clubhuis. Naast een terugblik op het afgelopen seizoen, hebben bestuursleden Marc Lathouwers, Vincent van Os en Danielle van Aarle afscheid genomen van hun rol als bestuurders. Hierna is doormiddel van een formele overdracht (door middel van de hamer) het voorzitterschap van Danielle naar Jochem overgedragen! 

Samen met Thijs (Penningmeester, Secretaris a.i.), Michael (Hockey Technisch) en Gwen (Verbinding) vormen zij het nieuwe bestuur en zetten ze de eerste stap in een nieuwe periode waarin de kernwaarden samen, betrokken en verbonden centraal staan.

Namens ons allemaal bedanken we Danielle, Vincent en Marc voor hun enorme inzet, vrijwilligheid en bevlogenheid in de afgelopen periode! Gelukkig nemen we geen fysiek afscheid, gezien ze nog steeds te vinden  zijn op en rond de velden. 

PS: Nieuwsgierig naar de uitgebreide notulen? Stuur een mailtje naar [email protected]. Zodra deze gereed zijn krijg je ze direct in je inbox.