Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Jochem Garritsen, onze nieuwe voorzitter, stelt zich graag voor.

Nieuws afbeelding 10-10
MHC Rosmalen - Altijd Thuis en een leven lang plezier!

Het hockeyseizoen is inmiddels in volle gang en iedereen heeft alweer een aantal weekenden van een lekker potje hockey en het mooie weer kunnen genieten. Dit is een hele mooie start en smaakt naar meer voor de rest van het seizoen.

Er gebeurt veel moois op de club, zoals succesvolle toernooien, bruisende feesten, de eerste Gold Cup wedstrijd van D1, een vrijwilligersborrel, en nog veel meer. En dit gebeurt uiteraard allemaal naast de reguliere hockeywedstrijden. Tijdens de ALV van 22 september jl. ben ik benoemd als voorzitter en heb ik de voorzittershamer
overgenomen van Danielle van Aarle. Ik ben zeer vereerd deze rol te vervullen. Ik liep al langer rond met de gedachte om meer bij de club te gaan doen dan alleen teamcoach en scheidsrechter zijn. Nu is het voor mij het juiste moment om dit te doen, want mijn dochter en ik hockeyen beiden bij MHC Rosmalen en hierdoor voel ik me extra verbonden met de club.

We hebben een geweldige vereniging op een prachtige locatie. Daar ben ik heel trots op. De vereniging is in de afgelopen jaren sterk gegroeid, wat heel mooi is, maar wat ook de nodige veranderingen en uitdagingen met zich meebrengt. Om alles in goede banen te kunnen leiden, hebben we gelukkig een grote groep vrijwilligers die er mede voor zorgen dat alles goed verloopt. Ik ben zelf begin jaren ‘80 begonnen met hockey. Ik was 10 jaar, het kunstgras was er nog niet en de sticks waren van hout. Ik heb sinds die tijd bij veel verenigingen gespeeld.

Elke keer dat ik verhuisde, meldde ik me aan bij de lokale hockeyclub om snel te integreren en lekker te kunnen hockeyen. Je maakt dan veel leuke dingen mee, zo ook in het buitenland, maar dat is misschien meer voor aan de bar. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen waarvan de ene hockeyt en de andere voetbalt. De rol als voorzitter van MHC Rosmalen is een mooie uitdaging en ik ga er met veel
enthousiasme en energie aan beginnen, met als doel de club nog mooier en beter te maken dan dat die al is. Dat doe ik natuurlijk niet alleen. Naast mij zitten Thijs de Mos, Michael Netten en Gwen Mertosentono ook in het bestuur.

We hopen het bestuur snel te kunnen uitbreiden met meer personen en hebben zelfs al gesprekken gepland staan met een drietal geïnteresseerden. Als je zelf ook interesse of vragen hebt, spreek ons gerust eens aan of stuur een e-mail naar [email protected].

Natuurlijk doet het bestuur het niet alleen en hebben we gelukkig een grote groep vrijwilligers, onderverdeeld in vele commissies. Er is altijd plek voor mensen die willen helpen! Dat kan in vele diverse vormen. Zo kan je plaatsnemen in een commissie die het hele jaar actief is, of kan je bijvoorbeeld op meer projectmatige basis een bijdrage leveren voor een kortere periode. Voor veel commissies is hockeyervaring niet eens vereist. Dus kom erbij en help ons om deze mooie club nog
mooier te maken!

De komende weken gaan we in gesprek met alle commissies om beter te begrijpen hoe alles loopt. Er gaan veel dingen goed, maar er zijn ongetwijfeld goede ideeën om dingen anders of beter te doen. Dat gaan we onderzoeken en bespreken. Natuurlijk staan we open voor suggesties en ideeën die volgens jullie aandacht zouden moeten krijgen. Ook hiervoor geldt: spreek ons gerust aan of stuur een e-mail. 

Samen gaan we er een gezellig en sportief hockey jaar van maken met veel plezier en een plek voor iedereen. Wij hebben er zin in!

Tot ziens op het veld, langs de lijn of aan de bar,
Jochem Garritsen