Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Even voorstellen: Eric-Jan onze nieuwe Technische Coördinator én Vrijwilligerscoördinator

Nieuws afbeelding 10-10
Wie is Eric-Jan?

Met veel plezier kunnen wij u vertellen dat vanaf 1 oktober Eric-Jan Anneveld bij MHC Rosmalen is begonnen als technisch coördinator Jongste Jeugd en coördinator vrijwilligers. Eric-Jan is een bekende in de hockeywereld. De afgelopen jaren was hij uiterst succesvol als Technisch Manager van Hockeyclub Deventer. Hieronder even een korte introductie van Eric-Jan:

"Laat ik beginnen dat ik mij vanaf minuut 1 enorm welkom heb gevoeld op MHC Rosmalen. De overdracht van Hannah van Tartwijk geeft een helder beeld over de stappen die gemaakt zijn. De eerste gesprekken met het technisch kader zijn leuk en veelbelovend."

Vertel eens iets over jezelf: "Na mijn 4 zwemdiploma’s mocht ik beginnen met hockeyen. Toen we met de grote familie gingen verhuizen naar Den Haag begon het avontuur op hockeyclub HDS. Hier als jonkie naast spelen in de eerste teams begonnen met training geven en coachen. Ik was dan ook vaker op de hockeyclub te vinden dan thuis. De passie en energie is daarna nooit meer weggeweest. Na het afronden van mijn sportopleiding begonnen met het trainen van eerste elftallen en de verschillende opleidingen binnen de KNHB afgerond (HT2, HT3, HT4 en de TM3)."

"De energie en stralende ogen bij het ontwikkelen van spelers/ speelsters/ trainers/ coaches/ coördinatoren/ bestuurders is wat mij drijft en gelukkig maakt, maar ook als iemand vol energie over zijn/ haar passie kan vertellen".

"Het anderen helpen en kijken naar de mogelijkheden komt voort uit de ondersteuning van mijn meervoudig gehandicapte zusje. Ik heb het geluk om mij als tweede mentor te mogen inzetten voor haar welzijn. Ik kijk er enorm naar uit om de volgende stappen te gaan zetten met de jongste jeugd van MHC Rosmalen.

Kom gerust kennismaken en deel ideeën of ervaringen, want enkel samen zorgen voor dat iedereen zich thuis voelt en kan genieten van het fantastische hockeyspel!"