Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Algemeen

MHC Rosmalen bijCAS

5-11
Beste (ouders van) leden van MHC Rosmalen,

Sinds vele jaren is bijCAS een sponsor van de hockeyclub en lid van de businessclub. Wij maken dankbaar gebruik van de velden voor revalidatietrainingen van hockeyers. In overleg met het nieuwe bestuur willen we kijken of we meer voor de club kunnen betekenen. Via deze weg geven we jullie daarover meer informatie.

Kennisdeling/workshop
We merken dat de trainers en coaches meer informatie willen omtrent het voorkomen van blessures. We willen zo’n vier keer per jaar kennis met de club delen in de vorm van een presentatie of workshop. Inmiddels heeft dit al twee keer plaatsgevonden. De eerste keer is er een presentatie gehouden over de meest voorkomende blessures en preventie hiervan. Aansluitend hierop is een aantal  maanden later een workshop gegeven aan trainers en coaches over een goede warming-up, welke club-breed uitgezet kan worden. Verdere invulling van deze activiteiten volgt in overleg met bestuur en/of trainers/coaches.

Veldrevalidatietraining
Op maandagavond van 18.00-19.00 maken wij gebruik van het hockeyveld voor onze revalidanten. We willen de leden van MHC Rosmalen de mogelijkheid geven hierbij aan te sluiten. Denk bijvoorbeeld aan terugkeren na een blessure, zonder direct mee te trainen met het team. Voorwaarde is wel dat je belastbaar bent (pijnvrij kunt bewegen) en zelf weet welke restricties eventueel gelden (overleg fysio).
Onze trainer Tom geeft deze loop/veldtrainingen, er is dus GEEN fysiotherapeut aanwezig. Heb je toch een vraag over een blessure of over de training, neem dan contact op met onze praktijk.

Sportspreekuur
Raak je in het weekend geblesseerd? Op maandagochtend is er een sportspreekuur van 10.00-12.00. Je kunt bij ons dan direct gezien worden voor advies/behandeling. We maken indien nodig een echo voor een juiste diagnose. Vanaf 8.00 is de praktijk bereikbaar. Benieuwd wat we allemaal doen in de praktijk en wat voor innovatieve behandelingen/specialisaties we hebben? Neem gerust een kijkje op onze website! https://www.bijcas.com/

Sportieve groet,
Team bijCAS
073 851 2740