Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Een waardevolle en sportieve Meet&Greet!

Nieuws afbeelding 3-11
Op maandagavond 30 oktober 2023 heeft de eerste Meet & Greet MHC Rosmalen plaatsgevonden. De sessie is door vele commissies bezocht. De Meet &Greet sessie was een bijeenkomst waarbij er kennis werd gemaakt tussen de commissies onderling en tussen de commissies en het bestuur. Het was leuk en goed te zien hoe groot de betrokkenheid is!

Welkom in het bestuur Brenda en Etienne!
Het bestuur heeft tijdens deze avond te kennen gegeven dat er twee mensen zijn opgestaan om het bestuur aan te vullen. Op basis van artikel 9 lid 3 van onze statuten zijn door het bestuur benoemd:
Brenda Klein als Bestuurslid Hockey Algemeen en Etienne Lambriex als Bestuurslid Algemeen.
Uiteraard zal er op korte termijn een Bijzonder Algemene Ledenvergadering plaatsvinden waarin deze benoeming hopelijk bekrachtigd wordt. Het maakt dat er nu in ieder geval een volwaardig bestuur staat om de vereniging te kunnen besturen.

Hallo commissie!
Elke commissie heeft de gelegenheid gekregen zich voor te stellen, aan te geven waar zij zich mee bezighoudt, welke uitdagingen zij heeft en waar de behoeftes liggen. Dit heeft veel inzicht gegeven en daarom zal dit tijdens dit seizoen nog een keer plaatsvinden. Het was erg waardevol!

Hoe nu verder?
Met de input van deze avond gaat het bestuur aan de slag met het bepalen van de prioriteiten van de verenigingsagenda. Daarnaast zal de input ook gebruikt worden om de website van een update te voorzien. Ook is er een eerste verdeling van de portefeuilles gemaakt en is deze gedeeld met de commissies. De verdeling zal nogmaals bekeken worden aangezien we nu met 6 bestuursleden zijn,
waarna deze spoedig bekendgemaakt wordt.

Wij kijken terug naar een waardevolle en geslaagde avond met een enorme positieve energie, waarbij we samen in (sportieve) verbinding zijn geweest met veel inzichten en interacties!

We danken de commissies voor de inspanningen en de tijd die zij hiervoor hebben vrijgemaakt!