Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Train de trainer Jongste Jeugd

Nieuws afbeelding 26-2
De Jongste Jeugd trainers zijn weer helemaal klaar voor de tweede seizoenshelft. Op dinsdag 20 februari (trainers O1O) en woensdag 21 februari (trainers O8 & O9) waren de trainers bij elkaar op de club voor een echte train de trainer.  Samen is er gekeken naar wat er goed gaat en wat er beter kan. 

De trainers vinden het fijn dat de trainingen goed voorbereid zijn en er veel enthousiasme is op het veld. Ook de hulp van de hulpouders, veldco√∂rdinatoren en technisch co√∂rdinatoren waarderen de trainers enorm. Samen is er gekeken hoe je de hockeyers en hockeysters de hele training geconcentreerd en enthousiast kan houden. Hoe zorg je dat de hele training hockeyplezier is en de kinderen tegelijkertijd veel leren. Lukt het om de juiste (technische) aanwijzing te geven? 

Uiteraard zijn we ook het veld op gegaan om dat er besproken was in de praktijk te oefenen. Ze mochten aan elkaar een oefening geven die ze zelf hadden bedacht. Samen evalueren en feedback geven op de oefeningen. 

Wij kijken ernaar uit om deze week de toppers van de jongste jeugd op tijd weer op het veld te zien stralen en ontwikkelen.